TileVision bathroom TV logo TileVision bathroom TV News
 
     
TileVision Öppnar i Sverige
www.tilevision.se premiäröppnade 26 februari 2006
Detta gjordes möjligt av Badconcept i Karlstad.
TileVision in Sweden

17" TileVision bathroom TV in Project:LIFE Click for more Project:LIFE info . . .
TileVision är stjärnan i Project:LIFE Bathroom TV in the Project:LIFE home
The Project:LIFE research project av David Wilson Homes i samverkan med the University of Nottingham’s School of the Built Environment; är nu sammanställd. Målet var att förstå hur designen i hemmet påverkar hur vi lever tillsammans. Syftet var även att göra det möjligt för framtida hus att inkludera olika nödvändiga element, såsom TileVision, som är anpassade för nutidens levnadssätt/livsstil.


Familjen Parnell blev övervakade när dem fick "testköra" ett specialdesignat hus. Detta hus byggdes av David Wilson Homes i Sheffield. Sammanställningen visar att den saken som hade det största intrycket på familjen, under de 6 månader som projektet fortlöpte, var deras TileVision som var installerat i badrummet.

Se Project: Life installation exampel (12 och 13) eller klicka här för mer information.En 17" Widescreen TileVision har användts i ett hus i Sheffield i den nya serien – 'Don't Move, Improve', som visas på ITV1.

Målet med showen är att få människor att öppna ögonen för den sanna potentialen som finns gömd i deras hem.

ITV 1 daytime
Michael Holmes

Alison Cork


Serien presenteras av fastighetsexperten Michael Holmes (Channel 5's 'Hot Property' och BBC2's 'All the Right Moves') och inredningsdesignern Alison Cork ('Home in the Country' och '60 Minute Makeover').

Serien är fullproppad med tips och praktisk information, som i sin tur ska ge tittarna hjälp, så att dem kan göra samma sak med deras hem.
 


Programledare Michael Holmes (UKTV Style) tror att husägare i England kommer att renovera/bygga om deras hem för att öka värdet av deras fastigheter.

‘Att verkligen fixa utrymme, lägga till värde och skapa sig ett eget drömhus, istället för att behöva flytta till ett sådant; är mer ekonomiskt förnuftigt' förklarar han.

‘Folk kommer bli mer medvetna om vikten att ha utrymme. Så, istället för att bara addera dekorationer och andra försköningsalternativ till deras hem, kommer folk våga ändra utrymmet genom att riva väggar, skapa rum, välvda ingångar osv. Folk kommer bli tuffare, och våga mer''

 


‘En revolution inom renovering!’

‘Människor kommer vilja ha utrymme som passar deras livsstil. När dem väl blivit medvetna om utrymme och design, kan de ändra saker utan att det för den delen ska bli vare sig dyrt, eller för drastiskt.’

Fastighetsexpert Alison Cork och fastighetsjournalisten Michael Holmes vill visa  hur man kan få sitt drömhus, utan att behöva göra drastiska, stora renoveringar.. eller behöva flytta till ett sådant.

Serien startar i början av 2006 (UK)
Alison Cork and Michael Holmes use the waterproof remote control

TileVision in Norge– December 2005 Ekstrem Oppussing TV makeover show
Waterproof bathroom TV in Norway

‘Ekstrem Oppussing’ (Extrem-renovering) är ett norskt tv-program, som baseras på den Amerika programmet; ‘Extreme Makeover: Home Edition’.

Programledarna och deras team besöker "folk i nöd" och ger deras hem en extrem makeover. Till vänster visas ett exempel där en TileVision använts i ett badrum.


Porter Lancastrian, som tillverkar TileVision, blev i Mars 2005 samarbetspartner med the British Interior Design Association.

BIDA Corporate Membership ges till utvalda leverantörer, av produkter och tjänster, inom interiörsdesignsindustrin.
Det är en kvalitétsgaranti för interiörsdesigners och privatpersoner som väljer en av BIDA's samarbetspartner före andra leverantörer.

British Interior Design Accociation logoClick to see the certificate . . .

17" TileVision bathroom TV in the Sheraton
Four Points Sheraton, Milan

Four Points Sheraton Milan Center hotel har 17" TileVision i 20 av de 60 nya rummen, som stod färdiga i April 2005.
Bathroom TV in the Milan Sheraton . . .


TileVision bathroom TV on MTV
MTV – Footballers’ Cribs MTV logo - TileVision bathroom TV on MTV
Nu kommer den ultimata chansen för oss tittare, att kunna se in i fotbollsstjärnornas lyxiga hem. MTV's Footballers' Cribs visar hur Englands fotbollsstjärnor lever i sina glamorösa hem.

I det första avsnittet av den nya serien ser vi Harry Kewell (Liverpool) och hans fru Sheree, vars hem innehåller en plasma-tv i varje rum och två stycken TileVision LCD-tv i badrummet. Dessa är placerade i varsin ände av det gigantiska badkaret, vilket krävde 10 man att bära in i herrgården.

TileVision bathroom TV on MTVClick to see a video . . .

TileVision bathroom TV on MTVClick to see a video . . .

Klicka på någon av bilderna för att se klipp från showen.

Colin McAllister and Justin Ryan
TileVision medverkade i How Not to Decorate på Channel 5 i Februari 2005

 

How Not to Decorate link

Designduon förvandlade ett radhus från att vara ett skyffe fyllt med häx- och trollkarls-statyer, till ett modernt familjehus. De gav bland annat familljen ett slimmat, modernt och lyxigt badrum, som innehöll en 17" TileVision.

TileVision bathroom TV in 4 homes makeoverClick to see an extract from the show . . . TileVision bathroom TV in 4 homes makeoverClick to see an extract from the show . . . TileVision bathroom TV in 4 homes makeoverClick to see an extract from the show . . . Klicka på bilderna till vänster för att se korta klipp från showen. (pop-up)

 

 

TileVision is a Registered Trademark ®2001